Strafborrel Tripel

Hé (horeca)ondernemer, mede-tafelaar of bierliefhebber! Bier drinken en bijdragen aan een maatschappelijk doel. We kunnen er omheen draaien, maar dat zijn twee zaken die een goed gevoel geven, toch? Dus waarom zou je die niet combineren?

Bestellen doe je hier!

Consument? Dan kun je hier bestellen.

Over de Strafborrel

Strafborrel tripel is een bier met complexe fruitige en kruidige aroma’s, dat toch eenvoudig drinkt door de perfecte balans tussen moutigheid en zoetheid. 

De mild hop-bittere afdronk volgt na tonen van zoet steenvruchten, sinaasappelschil en kardemom. De Strafborrel is beslist geen tafelbier. 

Met zijn 8,5% alcohol is het een straffe borrel, zonder dat hij je de das omdoet.

Strafborrel Tripel bestellen*:


Leveringsgegevens:


KOSTEN**
Geef hieronder aan hoeveel fusten en/of flessen je wil bestellen. De kosten per fust zijn €115,- . De kosten per doos (6 flessen) bedragen €60,-.

VERZENDKOSTEN**
De kosten voor verzending bedragen €15,- voor fusten en €6,60 per doos van 6 flessen.

**Alle bedragen zijn exclusief BTW.

* Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen sturen we je per mail een (btw-)factuur. In deze mail lees je tevens de verdere details betreffende levering.

Funs van der Dusch

Fondsenwerver RT164

Één van de doelen van Tafelrondeswereldwijd is om fondesen (=’funds’ (Engels) = ‘Funs’ (Limburgs)) in te zamelen voor goede doelen. Voor RT164 uit Valkenburg aan de Geul gaat alle ‘Goede doelen’-zaken via onze eigen Funs van der Dusch. Interesse in een samenwerking? Funs neemt graag contact met je op.