Funs

én van de doelen van Tafelrondeswereldwijd is om fondsen (=’funds’ (Engels) = ‘Funs’ (Limburgs)) in te zamelen voor goede doelen. Voor RT164 uit Valkenburg aan de Geul gaat alle ‘Goede doelen’-zaken via onze eigen Funs van der Dusch. Interesse in een samenwerking? Funs neemt graag contact met je op.

Help RT164 uit Valkenburg aan de Geul bij het ondersteunen van goede doelen, verenigingen en stichtingen.

Als Tafelronde 164 maken wij ons graag hard voor lokale en landelijke serviceprojecten. Dat doen we door onze handen uit te mouwen te teken óf door geld in te zamelen voor doelen die een duwtje in de rug nodig hebben. Deze fondsenwerving gebeurt veelal door het opzetten van evenementen waarvan de opbrengst ten goede komt van ‘hulpbehoevende’ organisatie.

RT164 is graag voorloper op velerlei manieren. Één daarvan is de manier waarop bij onze doelen willen ondersteunen: Niet evenementgericht, maar structureel en doorlopend. Daarom zijn we gestart met Funs, De Valkenburgse fondsenwerver. Door je aan te melden als ‘Funs’ draag je op een laagdrempelige, maar structurele manier bij aan diverse, lokale goede doelen én ben je als eerste op de hoogte de nieuwste ontwikkelingen.

Frenske

Funske wil graag een bijdrage leveren aan ‘the grater cause’ maar wel op een laagdrempelige manier. Dat kan voor €1,64.

€1,64

Funske

Funs is een echte diehard en zet zich volop in voor diverse goede doelen door €16,40 aan RT164 te doneren.

€16,40

Funs

De broer van Funs wil net als ‘de Fransen’ nergens aan vastzitten, maar wél graag een bijdrage leveren. Dat kan. Eenmalig.

€164,00

Funs van der Dusch

Fondsenwerver RT164

Één van de doelen van Tafelrondeswereldwijd is om fondesen (=’funds’ (Engels) = ‘Funs’ (Limburgs)) in te zamelen voor goede doelen. Voor RT164 uit Valkenburg aan de Geul gaat alle ‘Goede doelen’-zaken via onze eigen Funs van der Dusch. Interesse in een samenwerking? Funs neemt graag contact met je op.