Rond de tafel

Wij staan altijd open voor (nieuw) samenwerkingen. Ben je benieuwd of RT164 voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Laten we dan een keer rond de tafel gaan.

Wil je met ons rond de tafel gaan zitten?

Wil je een keer, om wat voor reden dan ook, met ons rond de tafel gaan zitten om te onderzoeken of we tot een samenwerking kunnen komen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. RT164 zet zich graag in voor maatschappelijke projecten.

Laat het ons weten

Funs van de Taofel

Fondsenwerver RT164

Één van de doelen van Tafelrondeswereldwijd is om fondsen (=’funds’ (Engels) = ‘Funs’ (Limburgs)) in te zamelen voor goede doelen. Voor RT164 uit Valkenburg aan de Geul gaat alle ‘Goede doelen’-zaken via onze eigen Funs van der Dusch. Interesse in een samenwerking? Funs neemt graag contact met je op.

Funs van der Dusch

Fondsenwerver RT164

Één van de doelen van Tafelrondeswereldwijd is om fondesen (=’funds’ (Engels) = ‘Funs’ (Limburgs)) in te zamelen voor goede doelen. Voor RT164 uit Valkenburg aan de Geul gaat alle ‘Goede doelen’-zaken via onze eigen Funs van der Dusch. Interesse in een samenwerking? Funs neemt graag contact met je op.